2012.... Snart!

Gott Nytt År!!! Ses 2012..:=)







Jul!!=)

Idag får det räcka med att jag önskar er alla en riktigt god jul och hoppas att alla får en mysig julafton.:=)


Nedräkning...

Dax för lite uppdatering igen då... men vart ska jag börja........

Jaja... projekt renovering snart färdigt iaf, hallen är färdig nu.. bara lite möblering som fattas där.. enda som är kvar nu är lite tapet o färg i sovrummet .. blir klart till helgen!! Känns bra.. Ska bli helt underbart att få hänga in kläderna i dom nya garderoberna.. lite less på att ha massa flyttlådor med kläder i nu överallt!
Sen blir det till att göra en grundlig julstädning här hemma.. har varit lite av ett spa här... inte alla som får vakna med sågspån i sängen.. blir lite av en peeling eller vad det heter.:=) och hänga upp nya gardiner o få iordning.. Är lite jobbigt med dessa renoveringar.. men blir ju bra i slutändan:=)

Vill börja köpa grejor till bebisen..har valt att göra klart här hemma först innan man fokuserat sig på den biten, fattas ju en del saker än.. största sakerna är väl skötbord o spjälsäng.. men sen är det tusen små grejor utöver det, helt otroligt vad MYCKET man behöver.. blir några turer till IKEA tror jag.. är en del tomma rutor i min checklista än.
Men går ganska fort att införskaffa då man sätter igång.
Knappade in en beställning igår på ett gratis startpaket iaf.. så bara att hämta ut på babyproffsen.. blöjhinken är ju super behändig!!



Som rubriken lyder så är det nedräkning på G snart..  med dagens datum så är det bara 34 dagar kvar till BF.. vecka 36 idag! Har ju gått på lite föräldraträffar oxå.. har 2 träffar kvar nu bara, var lite skeptisk till det ibörjan.. men ändrade åsikt ganska fort, känner att det har/är väldigt lärorikt att få träffa andra par som är i samma period i livet.. dela tankar och erfarenheter.. och bara få prata av sig.
Börjar kännas mer o mer på kroppen att det börjar bli lite små tungt nu, lite små krämpor här o var.. men man ska inte klaga.. är ju bara bebisen som gör sig påmind.:=)

Skönt är det att gå hemma nu iaf.. känner verkligen att man behöver denna tid för att varva ner o samla på sig energi för allt som kommer.. och jag längtar såå.:=)

Julen börjar närma sig oxå... har inte köpt någon klapp ännu.. men då jag vet precis vad jag ska köpa till dom som ska ha så behöver jag inte ha sådan brådska ännu!
Är så mysigt denna tiden med all belysning i fönster o granar.. är ju inte för så mycket snö.. men hade ju varit lite mysigare kanske om det kom någon flinga till iaf... blir ju lite ljusare ute oxå.

En som saknar snön är iaf denna gubbe... Inte bästa kvaliten på bilderna men han får ju upp sån fart.:=)






Hej Hej!








RSS 2.0