Fin Besök..=)

Ja... då var det ett tag sen sist.. igen då.. går ju inte att sitta här och rapportera varje dag=)  Gått lite mer än 1 vecka sen sist... vad har man hittat på då... förra helgen jobbade jag iaf... var tänkt att jag skulle ner en sväng till Härnösand och träffa en vännina... men blev ändrat... Så jag var dit i Tisdags istället... var väldigt trevligt..=) var ute och käkade och surrade på om allt mellan himmel och jord... Vi är gamla klasskompisar från förr... gick hotell&resturang tillsammans.. sist vi träffades var i höstas.. och före det var det måååånga år sen! Kändes inte som att det gått så många år... hur kul som helst att fått kontakt igen iaf... planera in en fika snart..=) Nu är det helg igen... och som sagt så har vi fin besök.. mamma min och lillsyrran är här och hälsar på... blev ju inget i påsk.. så vi firar påsk nu..=) Så just nu håller man på att fixa lite käk.. blir hemmagjorda potatis klyftor, helstekt oxfilé, pepparsås och en go sallad..=)
Och på måndag blir det kalas... ska åka och fira min brorson... Mosters sötnos..=) Liten börjar bli stor.. Fyller 1 år!




Husmanskost!

Dax att uppdatera lite kanske... var ett tag sen sist..  Vad har då hänt? Påsken är över.. var tänkt att mamma min skulle komma... men blev ändrade planer... tillbringade påskhelgen i svärmors hus och var både hus och hundvakt! Men det var trevligt det med! Ska ta igen med mamma och lillsyrran nästa helg istället.. vi ska fira påsk då=)
Våren verkar ha kommit för att stanna äntligen... skööönt! Vill ha bort all snö NU!! Har redan känt av allergin dock... men känns som att det är värt det... måste på apoteket nån dag här och hämta ut lite medikamenter så ska man nog klara denna våren och sommaren oxå=)
Denna dan har iaf tillbringats i Härnösand... var på Coop och handlade billig oxfilé,, blev en hel del annat oxå.. kom hem med 5 propp fulla kassar,, så nu har man iaf mat ett tag!
Se vad helgen erbjuder... ska iaf jobba 22-06 fre,lör och söndag! Ska försöka planera in en tur till Härnösand igen iaf... ta en fika tillsammans med en gammal väninna jag nyss fått kontakt med igen=)

Jaja.. nu ska jag skala potatis, morötter och Kålrot.. blir riktig husmanskost idag,, Hemmagjord rotmos med kokt köttkorv.. Gött!


RSS 2.0