Ännu en punkt avklarad..

Som rubriken lyder kan jag nu bocka av ännu en ganska stor punkt på min checklista.. Bilbarnstolen... Acta Graco Logico S


Känner mig helnöjd med både barnvagnen o nu stolen.:=)

Nu är det spjälsängen som är nästa stora grej känns det som.. men den behöver jag inte riktigt skaffa än, fixar man ju snabbt från IKEA sen... sen är det kläder o så.. men har fått jätte mycket kläder av svägerskan så klarar oss bra långt på dom.:=)
Vill så så så gärna börja tvätta o vika och dona o greja och förbereda!! Snart så...  Ibland känns det som att jag vill stanna upp tiden lite... går lite för snabbt ibland...
Är iaf i vecka 33 nu... 53 dagar!! Känns som att jag nyss bara ville att dom 3 första månaderna skulle passera.. för det gick så seeeeegt!!
Och dessutom jobbar jag min sista helg nu... känns otroligt skönt att få gå hemma o njuta av sista tiden nu..och bara vila upp mig o slappna av.. men samtidigt känns det väldigt knepigt att veta att från och med Måndag morron är man ledig lite längre än 4 veckor...:=)

Börjar ju iaf kännas att man bär ryggsäck framtill nu... tungt med andningen.. kan inte gå så långa prommisar längre för då säger ryggen ifrån.. börjar bli lite små bökigt då jag ska ut o in i bilen... och denna kissnödighet... jaja..  snart är knodden här.:=)

Hej Svejs Grus & Gnejs!




Checklista!

Ja.. nu har jag kunnat bocka av lite mer på min checklista.. har idag införskaffat barnvagn och åkpåse..=)

Här är vagnen... bild på åkpåsen har jag inte.. men det vet ni nog hur en sådan ser ut.:=)




Slog mig idag att det bara är 9 veckor kvar typ.. 62 dagar! Går in i vecka 32 imorrn! Förstår inte vart tiden tagit väen.. går så fort nu.. nästan lite för fort.. men längtar ju sååå såklart..:=)

69 Dagar..

jahapp... ska prova på mig en uppdatering igen då!

Har blivit så kass på detta med bloggeri känns det som, orkar inte skriva.. känns som att det finns tusen andra saker att fokusera på just nu.
Men måste ju göra mina läsare lite glada ibland.:=)

Är det fler än jag som tycker tiden går så hiskeligt fort nu.. tycker hösten har bara susat iväg.
Jaja.. snart advent då iaf.. är ju så mysigt då man får börja pynta o grejja med allt.. blir ju sååå mysigt här hemma då, beställde hem en stor julstjärna som jag var o hämtade ut idag.. ska hänga i vardagsrumsfönstret har jag tänkt, 75 cm från spets till spets tror jag den var så kommer bli super fint i fönstret.

Måste ta o knappa in en beställning på lite nya gardiner oxå.. nu då man renoverat så mycket o allt är så nytt så vill man.. eller ja iaf jag ha lite nya saker oxå.:=)
Men.. finns en del renovering kvar att stå i... men snart är det klart! Lite målning och tapetsering, lite nya golvskivor och sådär.. sen så!
Vill såååå gärna börja göra iordning för lilla pyret som tittar ut snart.. 69 dagar kvar bara!:=)


Skrev iaf ut en checklista för nyblivna föräldrar.. oj oj MYCKET kvar att köpa! Men ska nog hinnas med det oxå.. bara man som sagt får klart renoveringen så kan man fokusera på allt det där.
Har iaf börjat kika runt på lite barnvagnar o bilbarnstolar, är ju lite av en djungel det oxå men vet på ett ungefär vad vi vill ha, måste runt i lite affärer o klämma och känna lite.

Gick iaf in i vecka 31 idag.. magen börjar ju bli (eller är enligt en del) ganska så stor, börjar ju bli lite svårt att hitta rätt sovställningar nu.
Och full fart är det på lilla pyret.. mycket sparkar o kraftiga så allt är ju som det ska.:=)

Ja.. det var väl det.. vart mycket bebisprat nu men lär nog bli det framöver i mina uppdateringar:=)

nu är det middagsdax.. bullens korv och bröd får det bli idag.. enkelt o lätt!

Bye!












RSS 2.0