Tillbaka.... För en stund..

Oj.. det var länge sen nu sen sist.. har helt o hållet lagt ner den här bloggen över sommaren.. och sen har jag totalt glömt bort att jag har en blogg!
Kanske dax att uppdatera lite granna nu då... men har ju gått så lång tid så vet ej vart jag ska börja..
Om jag börjar där jag avslutade.. semestern! Har haft en helt underbar sommar semester... bra väder.. lagom mycket att göra... och även lagom mycket att inte göra...=) Byggde färdigt vårat soldäck på framsidan av tomten... blev kanonbra... sååå nöjd med det.. Hade en del fika stunder och grillningar där ute i sommar...=) Har tyvärr ingen bild på det färdiga resultatet... får ta en höstbild nåndag o lägga in!  Oxå bytade vi fönster på kåken.. så nu eldar man inte till kråkorna längre.. nya fina tre glas fönster... känns oxå väldigt bra! Och nu håller  vi på med projet renovering av både hall och sovrum.. kommer oxå bli kanon bra känner jag.. så mycket på G nu..=)
Sen for vi med husvagnen till Finland... spenderade 2 härliga veckor där tillsammans med svägerskan med familj.. och svärfar! Bastade RIKTIG finsk sauna... turistade lite... busa med lilla Emilia och bara tog det lugnt!  Emilia är då svägerskans lilla jänta.. så söt o gooo unge..=)




Riktigt skönt var det att ha husvagnen med sig iaf.. kunde man ta den tid på sig som man ville.. bara stanna o sova ifall vi blev trötta..Kanoners!

Sen har det varit ett dop oxå..lille Alexander gubben... som jag är Faster till.. så nu är man faster åt två små buspojkar!=)
Iaf så var både lilleman o Max så duktiga i kyrkan..
Max blev lite trött så han gick o letade upp en sittplats o placerade sig där han...



Och här har vi lilleman.. och far..




Jahapp... En grisblink så vart det höst och arbete igen känns det som... tiden har gått såååå fort!

Sen sist men ABSOLUT inte minst har vi ju den stora nyheten att man ska bli föräldrar själv... Så det är inte för att jag ätit gott under sommaren/hösten som jag fått en fin liten kula...=) 
Är i vecka 27 nu.. lilla pyret är beräknat till den 10-onde Januari.. dagen efter min egna födelsedag.. lite kul.
Inne i en super mysig period nu med mycket sparkar o full fart...=)
Så..det är en liten djungel nu med allt som ska fixas o ordnas o donas med... men roligt!!=) Längtar såååå efter det lilla pyret=)



Jaja.. det var väl det.. ids inte skriva mer nu.. ska se om jag blir lite bättre på uppdateringar framöver!

Hej Svejs Grus & Gnejs!







RSS 2.0