Full fart...

Jepp.. full fart hela dan...  efter att jag klivit av mitt arbetspass imorse så for jag på bageriet o köpte nybakt bröd.. for sen till mammsen o fika gofrukost...=) Umgicks med lillsyrran en stund innan hon gick till skolan...=)

Satt hos henne några timmar innan vi begav oss till stan för lite ärenden..  diverse butiksbesök och en del klädinköp..=) 

Blev hungriga och åkte på Nipan o åt en superb lunch.. en riktigt trevlig förmiddag/dag.. en riktig mor o dotter dag.. och det behövs ibland..=)

Efter detta for jag  hem ihopp om att få lite vila.. var ganska seg o trött.. men huxflux var jag och cezar hemma hos svärmor på kaffe.. tänkte jag skulle gå en sväng i skogen då jag lixom ändå hamnade där.. men vart inge skogstur... vart en biltur istället.. till härnösand.. även där en del butiksbesök.. klädinköp... även där ett resturanbesök.. den superba middan här serverades på Big Boy... så en trevlig eftermiddag/kväll med svärmor och Jani...=)

Iaf så är jag äntligen nu hemma.. myskläder på.. och ska göra ingenting resten av kvällen...  kanske gör mig en kopp te och besöker Las Vegas o C.S.I. teamet...  



Måste verkligen rekomendera detta te.. super gott!! Och perfekt på varma sommardag.. går det att dricka som ett svalkande iste...=)


Dessa fynd gjorde jag idag iaf... kanske inte bästa bilderna... men det syns ju....=) 





Bye Bye!!

Samsung Galaxy S

Äntligen i min ägo... och super nöjd med den...=)


Fynd...

ja hörru ni.. vart inte mycket med denna listan..  var dömt från början redan..är inte så mycket för dessa listor.. roligare att läsa andras isåfall..=)

Ruggväder ute är det oxå..  är sååå frusen idag! jaja.. gjorde iaf fynd idag... var på Erikshjälpen en sväng och hittade denna fina lilla vitlösskål...=)





Väntar fortfarande på min Ziperall!! hade varit mysigt o ha den idag... VILL HA!!

Vart inte mycket till inläg detta.. men orkar inte blogga just nu!

Nä nu ska jag gå o göra mig lite representabel... eller vad det heter...  ska iväg på grillfest ikväll..=)

Ha en härlig Lördag!

Hej Svejs!

Se om jag ids...

Stal den här från en väninnas blogg.. får se hur länge jag ids... innebär ju att jag måste blogga VARJE dag... känns lite jobbigt... jaja.. vi börjar väl så får vi se...


Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Ja.. annars så har det inte hänt så mycket tror jag... min plånbok har jag fått.. men väntar fortfarande på min Ziperall... vill ha den nu!!!
Och äntligen har vi fått Teamsportia till stan... öppnade igår.. (gamla sportringen)  men glömde helt bort det.. måste göra ett besök där till veckan.. behöver verkligen ett par nya walking/jogging skor... och teamsportia har så bra utbud tycker jag..=) Hade bilen inlämnad på oljebyte häromdan... känns bra.. klarar man sig 1 år till...
Annars så blir helgen lugn.. jobbar o står i... Idag har jag mest varit ute o donat i trädgården... planterat om lite rosbuskar och så.. ska nämligen bygga ett soldäck på framsidan av huset i sommar,, så då måste lite blommor flytta på sig... för man vill ju ha kvar dom..=)

Jaha.. min första kärlek då... lika bra att börja med denna listan nu nu man blir klar nångång..:=)
Ja det var väl för ca  15-17 år sen säkert.. minns inte ens.. haha.. illa eftersom det var första kärleken.. var iaf min bästa väns storebror... och jag var såååå kär.. minns då jag pussade han första gången.. oj oj  trodde aldrig jag skulle träffa någon annan.. skulle bara vara med han... haha..vilka drömmar va!=)

Jaja... nog om detta.. matlagning på schemat.. blir kyckling idag...sen en liten siesta och sen jobb resten av dagen/kvällen/natten...

hahaha... ja så kan det bli...

Ha en härlig Lördag alla!



Kort & egentligen ointressant...

Ja..som rubriken låter blir detta inlägg det för er säkert... inte mycket o läsa kanske..Att det skulle vara så besvärligt att få tag på en metall plånbok.. letat o letat.. men ej hittat riktigt den jag vill ha.. men nu så...



Ja.. Valborg gick ju lugnt o sansat till... alla fingrar kvar! Var hemma o grillade sen gick vi upp till några bekanta och eldade & umgicks där.. Och snart kan man börja planera midsommar!=)
Måste besöka mekonomen idag eller imorrn oxå.. måste köpa ett oljefilter... ska få oljan bytt på bilen.. skönt att slippa grejja med det själv.. sååå skönt då man kan leja bort till nå annan..=)
Väntar fortfarande på min Ziperall... vill ha NU!!!

jaja..orkar inte skriva nå mer... ses & hörs!

RSS 2.0