Zumba...

Japp.. varit intresserad av zumba länge nu.. så nu har jag anmält mig.. så nu jäklar ska vi bränna... beach 2011 here I come!!..=)





Cult design...

Gillar denna design i alla kombinationer skarpt..  Måste införskaffa denna kombination oxå..=)



Och lite till......=)




Lite uppdatering kanske....

Ja.. ska man ta o fixa ihop en liten uppdatering...  Vad har hänt sen sist då..

Hade iaf provsmakningskväll igår med åf annica Johansson från alpnaering som kom o visade sina produkter, allt från kryddor, ostar,dipp, såser, buljonger,soppor jag o gud vet vad.. var ganska mätt då hon var klar... och även tunnare plånbok..=) men var ju sååå goda saker var bara tvungen att inhandla lite... kommer garanterat köpa mer därifrån oxå..=)   Denna gången köpte jag iaf vitlökskryddan som syns på bilden.. SUPERGOD!! Oxå vart det pepparkrydda och en som hette salladsmix... Rekomenderar verkligen hennes produkter!=)


Så det var mycket stå hej, mycket kärringsnack, och MYCKET trevligt.. gör jag gärna om..=)

Idag har jag varit i sollefteå oxå.. lämnade in pärlan på lite service... så medans den var där så var jag hos mammsen på lite kaffe, fika o mer skavller! Fick även träffa lille max.. Han bara växer så det knakar.. *sötunge*



Ny pump till tvättmaskin fick jag införskaffa oxå... men fick tag på en relativt billig så behövde ju iaf inte köpa en ny maskin.. så det var ju bra...
Kanske man ska börja tvätta som förr... med brädor...  vad tror ni?



Nä..nog för idag... middagslagning på schemat! Ses o hörs nästa gång..=)


Våååår....

Släppte in våren i köket idag...Köpte årets första tulpaner idag..Ännu mera vår nu tack..=)


En Tanke....

Glömmer allt materiellt för ett tag och sänder mina tankar till Japan och offren där.
Förmodligen gör inte detta inlägg någon skilland för dom men det är värt att påminnas om vad som händer och hur vi kan hjälpa på olika vis.
Och att vi ska vara tacksamma för hur bra vi har det och både vi själv och våra familjer o vänner och andra nära o kära får må bra.
Värdera mer det underbara vi har.



Ballerina...

Farligt gooooooooooooda..=)

RSS 2.0