Nöjd!

Som rubriken lyder så är jag MYCKET nöjd med nya nallen...  Lite svårt att komma ihåg nya nummret bara.. bytte ju operatör så vart nytt efter mååååånga år med det andra! Men nu börjar det väl sitta.. Är det någon som vill ha det nya nummret som inte fått det så hör av er till mig här eller skriv till mig på fb.. så fixar vi det!

Sommaren har kommit med buller o bång... ja just nu är det lite kallt igen.. men var ju hiskeligt varmt här några dagar.. sköööönt! Men polleneländet satte ju oxå igång med en explosion.. riktigt jäkligt i år med allergin... fick lov att ringa till VC och fixa med annorlunda dos på min medicin.,,. för det jag tog räckte inte på långa vägar!! Huga.. funderar på att börja prata med nån om att vaccinera bort dyngan.. orkar inte med det här eländet mer nu! Men nu mår jag bra iaf.. men får ju stoppa i mig lite av varje.. varje dag!
Men som sagt tog sommaren lite paus nu igen.. men är nog bra det oxå så den inte gör slut sig på en gång! Vill ju ha lite sommar kvar..=)

Jag o lillskrutt var på nytt besök på BVC idag.. hon ville kolla hur huden blivit på han, och den har ju blivit kanonfin sen jag började andvända Miniderm salvan.. skönt! Tydligen så han iaf väldigt känslig hud..precis som mig! Så det är bara att smörja på.. skönt att det inte var några allergier iaf.=)

Gjorde även en vägning och mätning idag.. och nu står vågen på 7390 Pannor och 64,5 Lång!!=) Och han har nu hunnit bli 4 1/2 månad!! S¨å svårt att skriva om allt som händer nu för det är såååå mycket.. kameran ligger framme hela dagarna oxå! Igår såg jag iaf att han började sträcka sig efter saker i babygymmet... han har fått syn på sin nya leksak: FÖTTERNA!=)  Vänder sig från mage till rygg utan problem.. men från rygg till mage är lite besvärligt än.. rackarns armen blir ivägen..=) pratar och skrattar hela dagarna... ja.. och mycket mycket MYCKET mer.. ÄLSKAR HAN SÅÅÅÅÅ!!!! Vad vore jag utan han! <3 <3 <3

Har ju fortsatt ge han lite smakportioner.. fått smaka på banan, blåbär.. morotspuré och det är så gott så gott tycker han..=) Räcker han ser vad jag tar fram så håller han på att krypa ur babysittern..=)

Riktiga solbrillor har han fått nu oxå... importerade hela vägen från Finland.. dom jag hade var det bågar på.. dessa är med band hela vägen runt.. mycket bättre!!=) Och han är ju bara såååå cool i dom!!

Och helgen som var körde vi fram husvagnen o gjorde den klar för säsongen.. testade även förtältet! Var ju inga bekymmer att sätta upp det! Och alla pinnar fanns..=)

Lite bilder då som vanligt..=)

Hej Svejs Grus & Gnejs!

har inge bild då han har dom på sig ännu.. men kommer nog!=)



detta är skoj tycker han....=)    och här kommer man fram!..


Husvagn o förtält.. lite snett och inte spänt.. men satte mest bara upp det för att prova och att se så allt var helt o fanns!








Nytt!!

Äntligen har jag blivit färdig att knappa in en beställning på ny mobil...

snart i min ägo är Samsung Galaxy S II (Vit) Längtar!!!!=)


Knakar!

Lill skrutt växer så det knakar... var på nytt besök på BVC idag för vägning o mätning..lilleman väger nu 7090 G och är 63 cm lång!! och blir 4 månader nu på Söndag.:=) Min bebis växer ifrån mig känns det som...Att man kan älska någon så mycket!! <3 <3 <3  

Han följer sin kurva som han ska iaf.. och utvecklas som han ska! Varit lite orolig ett tag att han fått nå allergi.. haft så rödflammig/prickig och väldigt torr hud ett tag... är ju själv allergiker... så var rädd att han fått pollenallergi eller pälsdjursallergi.. hade inte varit roligt!! Har smörjt in han med alla sorters salvor.. men ingen som hjälpt direkt!

Nu fick jag iaf rådet att först o främst köpa en salva som heter Miniderm och smörja han med den 2 gånger om dagen.. smörjde in han direkt då vi kom hem och den har redan hjälpt!!=) Så skönt.. hemskt o se hans hud så torr.. kan inte vara skönt för han heller! Stackarn! men nu så kanske det blir ordning på det... och skulle ju vara så underbart om det inte är nå allergi..=) köpte även ett nytt tvättmedel.. Neutral heter det.. har ju använt parfymfritt men där är ju kemikalier i det ändå.. nu har jag ett tvättmedel som är HELT fritt från allt sånt..

Äter mer o mer banan nu.. har även börjat ge han lite päronpuré.. och han  tycker det är såååå gott.. blir riktigt förbaskad då det är slut.

Lite bilder på mitt gull med hull bjussar jag på såklart!=)


dax att göra sig lite kaffe!

Cooling i solbrillor..

Tittut!! Kommit på att man kan ju lyfta på spjälskyddet.. då ser man ut...=)

Glad lillskrutt..=)


Mitt nya Lördagsgotta! Dom är underbart goda!!






Barnprogram

Trodde ju aldrig att dagen skulle komma då jag tittar på barnprogram.. men jodå.. den gjorde ju det! tittar på allt mellan Björnes Magasin till Wibbly Gris och Lata Lucy.:=) Helt otroligt vad Wilmer har lockat fram barnet i en själv..

Satt och funderade vad jag/vi gjorde innan Wilmer.. dagarna måste har gått väldigt segt! Livet har onekligen fått sig en liten omdirigering.. helt klart till det positiva!! Ibland kan jag stå och titta på han hur länge som helst... och märker efter en stund att man bara ler! Han är verkligen min stora kärlek <3

Lilleman har nu hunnit bli 3 månader och 17 dagar.. och han bara växer o växer o växer! Fattar inte vart min lilla bebis tar vägen.. och det händer så mycket med hans utveckling nu..  skrattar o diskuterar supermycket.. greppar tag i saker jättebra nu.. och mer o mer! Har så smått börja upptäcka händerna sina.. iaf då han käkar.. vill hålla i flaskan.. då ser han sina små händer,, ser så rolig ut då han undrar vad det är. Är nog bara en tidsfråga nu innan han vänder sig till mage.. har sett att han tränar ofta nu på att vända sig.. idag lyckades han lägga sig helt på sidan iaf..  och förbannad blir han då han inte lyckas.. Ibland brukar han ligga på min mage.. vill han sprattla iväg, men komma ju inge vart.. då blir han inte glad..=)

Har börjat ge han banan nu.. och det uppskattas! Blir sååå ivrig! Ska snart börja göra lite morotspureér o börja ge han.
Hade barnvakt för första gången i Fredags.. fick han vara hos farmor några timmar medans mamma o pappa lyxade till det med ett besök på Kina.. kändes väldigt märkligt kan jag säga.. satt o tänkte på han mestadels av tiden vi var där! saknade han sååå mycket.. men var otroligt skönt oxå att vara lite barnfri en stund! Dom stunderna behövs.. ladda upp batterierna.

Men blev ganska besviken på Kina denna gång.. för det första började dom plocka av bordet innan alla ätit klart.. oxå kändes det som att dom spanade hela tiden,, så man fick ju nästan hålla i tallriken så dom inte tog den! Precis som att "kan ni inte skynda på lite" sen för det andra skulle jag ha mjölk till kaffet.. då hade dom inge mjölk hemma... nä.. blev lite anti!

Ja annars då.. ja lite värme hade inte skadat.. vill att våren ska komma för att stanna nu!!!  Snön har iaf försvunnit så får väl vara glad för det.. sommaren kommer.. är bara stå ut lite till.. kan ju inte vara så mycket begärt att få lite sol..värme.. få grilla..

Har iaf börjat vårstäda lite på tomten.. kört iväg lite renoveringsrat till tippen.
Men snart påbörjas en ny renovering.. ska göra ett rum till Wilmer.. men det går nog snabbt..=)

Träningen har jag satt igång med nu på allvar iaf.. gett mig själv ett löfte.. och det ska banne mig hållas! Så nu blir det Beach 2012 figuren:=)

Var till Birsta ihelgen oxå.. fixade ett regnskydd till barnvagnen och solbrillor till lillskrutt..  så nu går det inte att skylla på att det regnar.. har både vagnen o jag regnkläder, Köpte även batterier till babygymmet.. så nu ligger han där hur länge som helst o lyssnar.. fick ett fint gym av svägerskan.. ett djungelgym.. spelar massa låtar.. och djungelljud.. oxå blinkar det.. tycker han är super intressant.:=)

Dax att fixa iordning lite käk.. nu har ni fått lite uppdatering iaf.. Lite bilder bjussar jag på oxå!

Hej svejs grus & gnejs!


















RSS 2.0