BF+8

Ja.. Måtte vara bra hotell.. den där magen.. för bäsen verkar ha det bra där inne.:=)
Var iaf på en kontroll idag.. kollade lite blodtryck,, gjorde en CTG-Kurva oxå kollade dom med ultraljud.. och allt ser ju bra ut iaf.. lilla pyret sprattlade på bra där inne!

Nu är det bara vänta o se...... ett tag till.:=) Och har det inget skett innan nästa vecka så blir det tal om igångsättning... för nu får pyret ta o komma ut tycker jag... och nog många fler.:=)

Lite brytning från allt bebisprat så kommer här lite vinterbilder på min 4-benta bebis..







Nu är det dax att fixa lite käk.. idag serveras det potatis, fiskpanetter o remouladsås..

Hej Svejs!!


BF+6

ja... här väntar vi fortfarande...  Undra sa flundran när detta lilla pyre vill kika ut! Verkar ha det bra där inne.:=)

Men vi har ordnat det så bra för dig här på utsidan oxå lilla vän <3


Ja.. det är bara o vänta o vänta.... o vänta...

BF+3 idag då.. och fortfarande lugnt på sjön!  Visst skulle jag kunna ut o promenera lite raskt.. storstäda... putsa fönster.. och andra tips i tricks som finns för att sätta igång det hela.. men då jag inte känner mig nå besvärad av något så känns det onödigt att forcera fram det hela.. Den tittar nog ut snart ändå.:=)

Och många fler som går o väntar oxå.. telefonen går varm här på dagarna.. har du känt nått? Har slutat räkna nu hur många gånger jag hört den frågan.:=)

Ska iaf vara på kontroll nästa vecka om inte pyret tittat ut tills dess.. så får vi se vad det visar!

Jaja... vi fortsätter vänta!:=) Nu är det Fredag iaf... och Fredagsmys!!:=)



39+6 Och Lugnt På Sjön...

Ja.. Jag fick ju iaf behålla min födelsedag ifred..=)

hade en lugn o skön dag.. var bara hemma! Orkar inte riktigt med några stora kalas just nu.. blir nog kalas så det räcker o blir över sen ändå.:=)
10-onde Januari 2012!! Dagen har kommit då pyret är beräknad att kika ut.. men som rubriken lyder: lugnt på sjön... än så länge iaf.:=)

Har varit väldigt mycket rörelse på den lilla/e nu senaste veckan på kvällarna.. stora rörelser.. och KRAFTIGA sparkar! Inte så skönt då den lilla busen lägger in en rejäl kick på revbenen... då hoppar man till själv ganska bra.. men bra att den är livlig oxå.. då är det som det ska vara.:=)
Har iaf fixat med allt det sista nu inför ankomsten.. bara att parkera bilbarnstolen i bilen oxå.. så den är på plats!
Känns som att det är många som går som på nålar nu... och väntar! Alla andra är mer nervös o spänd än vad man själv är..:=)

Jaja det är bara o fortsätta vänta.. lill knodden komma då den känner för det.. längtar sååååå efter dig.. <3


Året då 2 blir 3..<3

Ja då var jul och nyår överstökat.. känns riktigt skönt att det börjar bli vardag igen! Fast jag klagar inte.. haft en helt underbar jul.. och nyårsafton var vi bara hemma o myste och mådde gott!
Fast Cezar stackaren gjorde inte det.. var livrädd hela dagen och kvällen! Dessa förbaskade fyrverkerier!! Borde förbjuda dyngan eller göra sådana som inte låter.. eller bara ha risballonger.
Så många som gör illa sig på det oxå varje år!
Och detta med böter för nedskräpning verkar inte gälla på nyår iaf.. alla dessa fyrverkeri pjäser som ligger o skräpar.. och risballongerna är ju egentligen inte mycket bättre.. dom hade kunnat göra dessa lite mer miljövänliga.. och ståltråden i dom är ju inte så bra... vila djuren får dom i tassarna.. jaja.. ska väl sluta vara så negativ nu..  har ju lite förståelse för att barnen tycker det är skoj.

2012 då sägs det... året då det kommer bli MYCKET förändringar... iaf för oss! Året då vi 2 blir 3.:=) Känns helt overkligt att det bara är 8 dagar kvar till BF..  börjar väl kännas lite små pirrigt inför det som komma skall.. med förlossning och hur allt ska bli efteråt.. men samtidigt ser jag fram emot det.. och få träffa vårat lilla pyre, och nu går man och funderar väldigt mycket på vad det kan vara.. flicka eller pojke?=) Vad tror ni?

Har iaf det mesta ordnat nu.. barnvagnen bäddad.. kläder iordning.. förlossningsväska packad.. allt till spjälsängen fixat, ska bara montera ihop den! Bilbarnstol iordningställd..  och det som inte är gjort eller köpt det hinner man nog med sen oxå.. just nu känner jag mig iaf förberedd på bebisens ankomst.. vi har onekligen en ny och spännanande tid framför oss.:=)

Är ju bara detta med namn som är så svårt.. men det ser man kanske om 8 dagar vad han/hon ska heta.:=)

Nä här går det inte att sitta.. dax att städa bort julen känner jag nu.. vill hänga upp nytvättade vårgardiner och plocka bort tomtar o stakar...

Ha det gött!!

RSS 2.0