Slut På Veckan!

Sköna Söndag är kommen... satans vad veckorna går fort nu.. sommartid har vi gått över till oxå..men det känns bra...kanske våren kan ta o komma nu med stormsteg..=) Fast man är lite seg idag..fick ju sova 1 timme mindre inatt! Ja..som vanligt har det inte hänt så mycket sen sist... man äter sover jobbar och tränar bara! Eller njaa... kanske man hittar på nått roligt däremellan..=)
Denna helgen har det iaf inte funnits nå tid över till speciellt mycket... jobbat till 18, hemma klockan 19 och läggdax vid 22 ca...  men sista dan idag...sen har man gjort sin helg..=) Hinner ju inte ens iväg och träna nått då man jobbar så... blir stenhårt till veckan istället!! Vad har man för åtaganden till veckan då... Jo.. visst..måste iaf ringa och kolla upp mina allergi mediciner... snart börjas det ju..och då vill man inte stå utan... Sen får vi väl se vad som dyker upp...
Till helgen är det påsk oxå... kommer mamma min och lillsyrran och hälsar på.. fredag till söndag..blir trevligt..bara må gott..=) Jorma ska väl på nå pimpel tävling på lördan..så får väl köra han dit.. Tro om man får nå påskägg i år..?=)


1750

Jepp... det blev det idag..1750 m i bassängen.. känns skönt att kommit igång med träningen igen..=) nu ska det inte gå åt nå annat håll än neråt..=) snart sommar juh!!=) Hittat på ihelgen då... inte så mycket.. mest tagit det lugnt! Ja  i Fredags var vi i sollefteå med bilen.. hade den inne på en service.. tog vi en shopping runda i stan oxå.. eller ja..shopping o shopping.. köpte iaf nå presenter åt jormas lillsyrra... sen så köpte jag mig ett par nya skor! Mina gamla var så trasiga så sulan var nästan borta.. har aldrig gått i så trasiga skor.. kändes förjäkligt! Men kom över ett par kängor som skulle kostat 300.. nu gav jag hundra spänn för dom..  BRA skor var det oxå.. riktigt sköna! Så nu får dom hålla iaf tills man får börja använda gympadojjorna.. vilket blir SNART hoppas jag!! jaa... resten av helgen har bara varit lugn o skön... och njuutit av ledigheten.
Nu är det Måndag igen.. ny vecka.. se vad som händer för roligt..=) Lite kaffe, lite vila sen blir det en natts arbete!

Sollefteå

Då har det gått nå dagar sen sist man rapporterade... vad har hänt.. njaa.. inte så överflödigt mycket.. I lördags var jag ju på teatern där.. söndag jobb! Måndag Och Tisdag var jag ledig.. gjorde väl inte så mycket då heller... varit väldigt sega dagar... Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17 så man får åka hem och ha helg.. ska bli sååå skönt o vara ledig ihelgen...Se om det händer nå skoj.. har iaf inget inplanerat förutom att vi ska till sollefteå imorrn med bilen.. lämna in den på en service... så det blir iaf en dag där imorrn.. lite fika.. käka lunch nånstans.. titta på lite kläder kanske..=) Och självklart hälsa på mamma en sväng och träffa Max tax..=) Pratade med min kusin häromdan oxå... försöker locka upp han hit i sommar.... så om du läser det här så spanar jag på SJ åt dig.. *saknar*
Jaa.. det var väl det... snöar idag... LESS!! nu får det vara nog... just nu saknar jag faktiskt skåne.... men sen å andra sidan regnar det ju bara där... jaja.. lite kaffe!

Min nallebjörn..=)



Färdigt!

Ja...då var melodifestivalen över för denna gång.. vann rätt låt? många säger nej och många säger ja... är nog en sån låt som man antingen älskar eller hatar... jag tyckte iaf den var bra! jaja... vi får se i Maj hur det går i eurovision! Idag var jag på teater... biblioteksmysteriumet! Lillsyrran min som är med i en teater grupp... dom var riktigt duktiga... inte många gånger dom glömde replikerna..=)  
Efter denna föreställning så for vi till mamma på fika.. fick träffa Max lite... jäkla gooo unge!! så söt nu med sina tänder!=)
Åkte hem... hämtade pizza... sen har det varit soffläge efter det! Fick så satans ont i magen av pizzan... så fett!! Begriper inte varför jag ska äta skiten... slut med det nu! Ganska äckligt egentligen!  Annars då... jaa.... joo... var på handledarkurs tidigare i veckan... med lillebror... han har ÄNTLIGEN satt igång med sitt körkort.. så han vill övningsköra med mig...  det gick ju bra... skickade in alla papper som skulle skickas in..så nu är det bara och vänta på tillstånden... sen är det till att tuta o köra...=) iaf så hade dom en utlottning där på bilskola.. man kunde vinna en övningskörningsskylt och en extra backspegel... som handledaren kan ha på sin sida... få lite lättare att se bakåt... och jäkla flyt som han alltid har så vann han...=) Nu ska vi bara komma överens om vem spegeln ska tillhöra då vi är klara.......=)  jaa,,, det var väl allt... sköna söndag imorrn... blir väl en lång prommis...sen lite film tittande... Nä..nu blir det lite kaffe...en film... så klarar man nog dom 5 timmarna arbete som är kvar...

Lite bilder från dagen...




Kör Vi Igen!!

Ja... måste komma på nå annat att börja mina blogg inlägg med... börjar ju jämt med Ja... eller Jaha... haha.. nu har man lite att blogga om...=)
Jaja... Torsdag.,.. slutet på veckan...  helgen kommer bli lugn.. ska infinna mig på arbete hela helgen... men känns ganska bra faktiskt..
Och det fortsätter att töa ute... våra påskliljor har börjat komma upp längs med huskanten... häääärligt=) NU har man verkligen vårkänslor...  får hoppas dom håller sig i skick.. hehe..=)
 

Nyss hemkommen från träningen... var ner på badhuset och körde nå längder... blev iaf 60 längder! Känns oxå bra att kommit igång med det igen... har väl legat på latsidan nu ett tag.. fuskat lite hit o dit.... men  nu är dom goda tiderna förbi!! 
 Nä.. nu ska jag glo vidare på antikrundan........... jaa.. jag har gått och blivit så gammal..=)



Tisdag Kväll...

Jaha.. Tisdag kväll.... Vad har hänt sen sist då..inte mycket...ätit,sovit,jobbat... typ! Helgen försvann fort som vanligt... nu till helgen blir det oxå lugnt... ska jobba hela helgen! Ganska skönt det oxå ibland! ÄNTLIGEN har vi iaf fått lite plus grader på termometern.... blev rädd ett tag att det inte fanns något ovanför 0-an...  jaja... känner inte mig på humör för nå mer uppdateringar just nu... ja just ja... gick med i facebook idag.... nog den sista som gick med där känns det som...=) men tycker det verkar väldigt rörigt där... får se hur länge jag blir kvar... visserligen sa ja det om bloggandet oxå...och där fastnade jag tydligen....=)  jaja...nu ska jag glo på lite tv... 

hörs o ses!

Sauna!

Pling Plong... dax för dagens inlägg... lördag... solen lyser och man är ledig!! häärligt!=) vad har man hittat på idag då... var ut på en riktig morron prommis med cezze... sååå härligt nu när man har solen i ansiktet..=) Riktig vitaminkick! Efter det for jag iväg på stan en sväng... handla lite! Folk till tusen där.. och avstängda gator.. så gick ju inte att köra som vanligt... är ju vinterfest i stan... höll på att bli galen!! dom hade tagit alla mina parkeringsplatser!! Fick till slut bråka med en annan bilist om en plats..... JAG VANN!=)  Kände ju lite party sug då man såg allt folk.. oxå att det är så fint väder oxå... men blir säkert kallt till kvällen.. visserligen lite varmt i kåtorna... men tänk er o sätta sig på en bajja majja då det kanske är -12,13 grader! NEJ TACK! Nä... blir nog nå glas röda och melodifestivalen hemma i varm stuga..=)  Men nu.... Blir det en sväng i bastun!

Lugn Hemmakväll

Ja.. det är vad det är ikväll... en lugn hemma kväll,,, riktigt fredagsmys! Är sååå skönt o bara gå hemma här och mysa i pyjamas och dricka ospetsad cola! och snart blir det att käka en fylld paprika.. Mer än så blir det inte denna kväll.. Lets dance och mys...=) Sen återstår det och se vad morron dagen erbjuder...=)

Ha en mysig fredag alla... ska jag ha..=)

påskris

Ids inte skriva så mycket idag.. eller iaf inte just nu... men bjuder på lite bilder på när cezar ordnar påskriset åt oss idag...


Onsdag

Onsdag... halva veckan redan gått... och den 28-onde går vi över till sommartid... går fort nu..=) hänt sen sist då... inte speciellt mycket.. varit jäkligt slö och trött hittills denna veckan... har väl funnits orsaker till det oxå.... träningen har legat på is sen i torsdags förra veckan.-.. och det KÄNNS!! men idag kom jag mig iväg och simmade iaf... så nu är man på G igen..=) Ja.... vet inte vad jag ska skriva idag.... mycket grubblerier i mig just nu..... har väl kommit in i nå  period kanske... men snart är det helg igen iaf..  Liiite party sugen är jag ju.. vinterfest i stan... men antar att det är nog sunt att vara hemma en helg och bara slappa och rå om varann,,, ha lite romantik...=)

 Nä.. nu blir det lite kvälls kaffe och lite house... så orkar man nog denna natt oxå... ses!=)

Säsong 3

Då var det natt,, trött,,sliten,, och illamående av allt kaffe,, och ovanpå det är jag hungrig som en varg!! MEN... jag har ju Dr House... börjar väl beta av säsong 3...

Helgen

Jaha.. då var det måndag igen då.. Och ny månad! Våren börjar närma sig..=) ja.. helgerna går såå fort! Speciellt om man har en kanon helg! skulle gärna vilja förlängt den... iaf lördagen! ja.. om man ska ta och sammanfatta  helgens äventyr lite då.. Fredag jobbade jag.. så då vart det lugnt,, lördag jobbade jag.. till 18..sen bröt helvetet lös.. hehe... då vart det party!! Hade en liten tjej fest hemma här.. var verkligen en kanon kväll.. bästa partyt på lääänge<!! Vid 22 snåret drog vi iväg på ett annat litet party och umgicks där lite innan vi drog ut på stan! Den där dejten med Captain Morgan blev verkligen hård.. hehe... jaja.. iaf så vart det för mycket av det goda... både av sprit och en hel del känslo stormar!=( Sammanfattning så var det en kväll med både glädje, tårar och ilska,, men ändå mycket skratt och mycket som väcktes till liv.... vet inte riktigt ännu om det är på gott eller ont... Söndag.... usch! vill nog inte prata om söndag... Har inte mått så dåligt på säkert 5 år!! fy fan! Ont i både kropp, knopp och hjärta! Iaf sa jag igår att nu ska då inte jag dricka på läääänge.... en god vän till mig sa "det blir nog svårt att hålla" No Way sa jag... igår! Idag är jag rädd att han kommer får rätt... haha=) Vinter festen till helgen... jag är ledig.. är du?=)
Ja.. bjuder väl på nå bilder från helgens bravader...

RSS 2.0