Sista April...

Jisses vad tiden går fort nu... tycker denna månaden har bara rusat iväg! Maj imorrn redan... hääärligt att sommaren är på G med stora steg...=)

Jaja... orkar inte uppdatera så mycket mer än så här just nu... eller har inte tid till det.. har massor man ska hinna med idag..  Ska ju hinna elda oxå..=)  Och till kvällen blir det grillning o allt som hör det till..=)

Trevlig valborg på er alla.. och elda lugnt o passa fingrarna...



Lägger in en bild på min nallebjörn oxå.... 


Ready For The Summer.... Endless Summer...=)

Ja.. som rubriken säger så är vi väl redo för den nu... den har ju nästan kommit redan oxå.. är ju såååååå underbart ute...=)
Enda negativa är att björkarna exploderar ut i blommning.. och det är inge roligt med allergin då.. men har man klarat alla andra sommrar så står man väl ut denna oxå.. tur det finns hjälp för det...=)

Annandag påsk idag.. sista påskdagen.. Har varit en väldigt lugn påskhelg för min del.. jobbade från Fredag till Igår.. DÅ firade jag påsk.. var på träffen o käkade o tog några kalla.. fortsatte sen hemma.. blev kanske lite mer firande än vad det var tänkt... men vad gör det.. är ju ledig idag.. måste ju få ha lite påsk jag oxå..=) Nästa helg är det valborgsmässoafton.. se vad det blir för buserier då... ska väl ut med en vännina då...  brukar kunna ha roligt ihop.. =)
Sen blir det lugnt till midsommar tror jag...... läääääängtar till semestern gör man,.. eller iaf jag... men är ju "några" veckor kvar.. påbörjar min semester vecka 29...

Ja..idag har jag iaf städat och gjort både grillen och altan redo för den låååååånga sommaren... Känns bra... Mycket roligt framför oss nu..=)




Ha en fortsatt trevlig annandagpåsk... ses..=)

Glad Påsk!

Oj Oj... vad man har sprungit fram o tillbaka idag...  en snabbtur till sundsvall/Birsta för lite shopping.. bilen vart så full så kunde inte besöka någon mataffär.. så hem.. käka lunch.. ner på bolaget.,.. hem... dricka kaffe... ner på stan för att besöka en mataffär... hem... kom på att jag glömt hälften.. ner på stan IGEN.. men NU är jag hemma... och nu blir det inge mer än att softa denna dagen/kvällen... orkar inte ens flyga till Blåkulla...=)

Glad Påsk på er alla!=)


Ziperall...=)

Snart i min ägo... kunde inte hålla fingrarna i styr länge... så vart en svart där mitt namn kommer stå på vänster sida... vad jag ska mysa i den..=)


uppdatering... Igen...=)

Ja... nu uppdater bombar jag er...Täta inlägg för att vara mig....

Ja..igår började Zumban iaf... attans vad skoj det var... och svettigt..Kommer jag DEFINITIVT att fortsätta gå på! Men instruktören var lite halv taskig på att förklara o visa stegen lite mer ingående... så det gällde att man var skärp o hängde med... längtar redan till nästa vecka..=)
Bech 2011 på G... Eller hur Annica..?=)


ja... vad har jag annars hittat på för intressant... var och tvättade pärlan igår iaf.. så nu är det bara sommarsulorna som ska på och en vaxning kanske...=)

ja det var väl det..Onsdag idag...lill Lördag... snart Fredag  och rödtjut med söta Annica..=)

Nu ska jag lösa lite mordfall med C.S.I. teamet och Nick Stokes... Oj oj.. han skulle man ju kunna äta upp......=)



Spring Is In The Air!

Har fått order om att updatera.... så kanske bäst det då..=) Får se om jag får ihop något att skriva om....
Ja..våren har ju ÄNTLIGEN kommit iaf... snart inge snö kvar...sköööööönt..=)
Men med våren kommer ju dessvärre pollensäsongen oxå... har känt av det ett tag nu..och senaste dagarna har det blivit jobbigare o jobbigare... sen imorse vart jag totalt utslagen så då fick jag så lov att börja med mina medikamenter...  så känns "lite" bättre nu... och då är det bara alen som känns av ännu... fan.. fasar för då björkarna blommar...då är det inge skoj... jaja... då kör vi på med dom lite starkare vita små pillrena..=) Det är ju vååååååår iaf!!=)



Ja.. annars då... ja... rullar väl på som vanligt! Äter ,jobbar ,sover, skiter typ.... nää..det lät inge roligt.. Träningen har jag kommit igång med igen iaf..såååå skönt att blivit av med latmasken äntligen...=) Och på Tisdag börjar Zumban... ska bli både intressant o roligt...=) Helgen har spenderats mestadels på arbetet..så har inte hänt så mycket...  var hos svärmor igår och hjälpte till att bära in 104 säckar pellets... tur att jag kom senare dit annars hade jag fått hjälpa till att bära in 104 till... känns ju lite i armarna idag kan jag säga...lite som kokt spagetti...
Tidigare på dagen igår var jag på badhuset... simmade några längder... hann med att simma i 1 timme... då kände ett kärlekskrankt par sig lite sugna..så dom började ha älgskog där i vattnet... så jävla äckligt... visst..ha sex på offentliga platser den som vill o känner för det.. men fan inte i andras badvatten!! URK!! sa åt badvakten iaf som gick o sa åt dom.. tycker personligen att dom borde ha åkt upp därifrån o ut från badhuset... är ju dock förargelseväckande beteende! Ja..vart iaf så äcklad så klev upp... och duschade och bastade läääääääänge!! URK URK URK!! vart lite smått anti mot badhus nu... kommer ju drömma mardrömmar om detta... varenda gång man simmar där nu så har man detta i huvudet... usch!

jaja.... och sköna söndag är det idag... och sista arb-passet för denna helg....  regnigt o grått är det... och nu tackar jag för mig denna gång!

Högström: Hoppas att du klarar dig ett tag nu..=)

*Over And Out*

RSS 2.0