Captain Morgan

Ja se det snöar,, ja se det snöar.. det var väl rol.... nä faaan!! inge roligt längre nu.. sååå less!!  Fått vinter tillräckligt nu tycker jag... lär ju ligga snö fram till Maj! Och inte nog med det.. läste häromdan att våren skulle oxå bli kall.. kul! Vräker ner snö här nu.. förmodligen lär det väl göra det resten av denna dag!
Min pärla gick igenom besiktningen iaf.. känns skönt! Bara tuta och köra på..


Äntligen Lördag är det oxå... sitter på arbete nu,.. nyss käkat lite lunch... 5 timmars arbete kvar sen blir det en kväll i goda vänners sällskap,, och en tur ut i kroglivet..=) Vi ses väl?=) Ser såå fram emot det!!

Alltså 5 timmar kvar sen blir det en dejt med:  


Goooo Unge!

Kan man vara faster till nå sötare... inte jag iaf! Goooo Unge!=) 


Håll tummarna...

Ännu en ny dag... skönt med lite mildare väder.. behövde inte 4 par strumpor och dubbla långkallingar idag då jag var ute med cezar! men det får ju gärna bli ÄNNU mildare.. men men,... den tiden kommer väl oxå snart..
Ja.. nä nu ska jag dona på lite här.. sen gäller det och hålla tummarna... ska besiktiga min pärla om två timmar....

Snart lördag oxå.....=) PARTY!!

 Mammas nallebjörn!=)


Tomt Batteri!

jaha... Onsdag.. nå dagar sen sist.. vad har hänt?... ja kanske börja med att gnälla lite då.. är sååååå förbenat less på denna kyla nu.. hela vintern varit kallt! Och RIKTIGT kallt.. ner mot -20, 30 grader! Inte normalt på en fläck.. verkligen vargavinter!!
Imorse då jag skulle fara hem från arbetet var det -30 grader!! Dieselvärmaren hade gått igång.. men bilen var ej varm.. jaha.. tänkte jag kanske den bara startat lite sent.. men nejdå.. bilen ville inte alls... HEL DÖD! Kul kl 06 på morron! Kylan har tagit så hårt så batteriet blivit heltomt.. Blev mycket krångel innan jag kom hem... Ringde till min händige karl.. som skulle komma och hjälpa mig... och vadå... då går inte våran 2-a bil heller igång! jaja.. tog ett par timmar.. men sen kom man hem till slut iaf! Nu står batteriet på laddning.
Får vara slut på det här nu... är så att jag faktiskt längtar till pollensäsongen!! Då är det illa! Sommar och sol och rom & cola i Lund..=) Skulle varit och besiktat peugeot idag oxå.. men fick ändra tiden till imorrn.

Vad händer resten av denna dagen då.. nyss dammsugat,, snart ut på en rask prommis med doggen... inte ens han vill ut.. och då tål han ändå ganska mycket! 

 Det ska vara ovanför nollan!!


1250 M

Måndag igen då... Ny vecka.. igen då...  Helgen var ju ganska okej,, ja fredagen skulle ju kunnat varit lite mer klös i,, men men,, ta igen det på lördag kanske...=)  Lördag vart det melodifestival och lite vin... blev tydligen lite på lyset för mindes inte riktigt att vi hade lagt oss samtidigt.. hihi som det kan bli va..?=) Blir så härligt rus av rödvin.. hehe.. jaja.. Söndag så tjänade gubben min 1500 spänn åt mig.. fixade handbromsvejrarna på bilen min... skönt det är fixat! Tur man har en händig man....=)

Ja... och då var det måndag... gjort idag då.. varit och tränat en sväng här på morron... såååå skönt att vara igång med det! Blev 1250 intensiva M.... Så till sommaren ska man nog vara i form.. men just nu känns det ju onekligen långt dit.. kallt som f.......n! Jaja... nog bloggat... måste fixa käk,, sen lite kaffe o vila på det... efter det blir det en natts arbete!

Syns!

Vinkännare!

Kanske kan bli bundis med Frithiofsson nu...=)

Reklam

Tjingeling! Ja.. lite mer reklam skulle nog inte skada...  för att göra det lite mer klart vad jag pratar om så var jag ut på galej igår.. var pub på parken (kramfors) eller ja.. galej o galej.. var väl hemma vid typ 12 snåret... som max var det nog ca 10 pers där!!! och hälften av dom var dyngrak!! Jäkligt trist...  Tror att det är jätte många som inte ens vetat om att Nick Borgen skulle vara där.. Skulle kunnat gjort mer reklam i tidningen! Nick Borgen gjorde iaf ett kanon jobb... bjöd verkligen på sig själv... för oss alla 10! På slutet vart han less tror jag.. då satt han vid vårat bord och surrade istället.. haha!  jaja.. som det kan bli! Blir VERKLIGEN till att ta igen detta... hörde att det skulle vara 28+ på Kramm nästa lördag.... kanske vi ses då!=)
jA... Lördag då... vad ska man hitta på idag... Ska iaf dricka upp mitt kaffe nu.. sen blir det en rask prommis med cezze.. sen får vi väl se vad dagen erbjuder! Melodifestivalen ikväll iaf...

Fredag!!=)

Idag känns det bra... helg.. ledig... varit på bolaget... party ikväll!!!=) Nä.. ta och göra lite nytta här hemma kanske.. går inte o sitta här o glo..

Syns ikväll va?=)

Snart sitter vi där igen...=) *saknar*

Godnatt

YES! då är det helg igen...snart.. ledig dessutom..=) nää..ids inte rapportera nå mer..,, trött.. imorrn blir det sovmorron...=) Zzzzzz....

Förbannad!!

Ja.. kan man säga att jag blev idag.. och inte så lite heller... höll tämligen på att få bryt!! Alltså vad är det för polis väsende vi har i vårat land egentligen.. kan inte se skillnad på orginal delar och inte orginal... Som det säkert låter blev jag stopad idag... vanlig kontroll.. gick ju bra.. sen stoppade dom mig från att köra för dom fick för sig att dom skulle göra en besiktning på bilen.. dom tyckte mina lampor var för blå.. och påstod att det är förbjudet att eftermontera xenon lampor.. har inte ens eftermonterat något.. är volvo orginal.. suttit på sen vi köpte bilen!! Säger åt mig att öppna motorhuven,, fast jag säger att den är frusen så då jag öppnat den kan det bli svår att få igen... iaf måste jag öppna den... står 4 poliser under min huv och mummlar och pillar på lite kablar.. sen kommer dom förmodligen på sitt misstag och säger "Ähh det får vara,, du kan åka" får som jag visste inte igen motorhuven... då säger dom åt mig att jag får väl åka till ett varmgarage och tina upp den! Jo TACK! Visade iaf min irritation och hämnades...... jag blinkade inte då jag for därifrån... hehe.. och inte nog med detta.. pga av denna insident.. så fick inte jag min lunch förräns kl var närmare halv två!! Nu ska jag käka tacopaj.. ikväll ska man färga kalufsen... Ädelmahogny eller intensiv röd... vad tror ni..?

Ses O Hörs!

Orörd Vecka..

Tjingeling!

Ny vecka framför oss.. ganska orörd dessutom oxå.. vad händer denna vecka då..? Ska ta och fixa min bil.. ska hyra Gör Det Själv Hallen på OkQ8.. får gubben byta handbroms vejrar åt mig.. Sen måste jag bara byta två framdäck, sen är det bara att tuta och köra..... fram till den 24-e iaf.. ska besiktiga den då... men vad jag vet borde den gå igenom! Brukar ha tur då jag 'är på besiktningen..=) Imorrn tänkte jag bege mig ut på lite shopping tror jag... Fixa mig lite nya kläder.. Jobba Onsdag och Torsdag.. Fast på  Torsdag sitter jag i möte hela dan.. förutom då jag ska ut och luncha med mamma..=) Helgen är jag ledig.. Fredag blir det party!!=)
Ja.. det var väl min vecka i korta drag.. nu ropar dammsugaren på mig...laga lite middags käk... sen blir det vila en stund.. träna till kvällen!

Ses!

Lördag Natt..

Då har det blivit Lördag natt.. Ja Eller Söndag.... Känner mig ganska trött,, sliten och lite små vrång,, Ska ta mig en riktigt välbehövlig sovmorron imorrn,,, ska behålla pyjamasen på fram till lunch...=)
Alla hjärtans dag imorrn oxå.. vad göra då..? nää.. blir så gnällig då jag är trött... Ca 6 timmars arbete kvar...sen får man krypa under täcket... Ska tillbringa dom sista timmarna med Dr House...=)

Dröm Sött!

Skön Snubbe...

Han skulle jag vilja ha som läkare....=)Lätt att fördriva en natt då man har Dr Gregory..=)

Helg Igen då...

Jepp.. då var det helg igen...  veckorna går så otroligt fort nu tycker jag... hinner inte med så mycket... men ändå har man fullt upp..
Denna dag har ägnats åt träning,städning, rastning av hund och matlagning!
Det jag skrev häromdan att det ploppar upp vårkänslor i kroppen måste jag nog svälja nu... kallt som faaan igen!  Less man är!! Allt blir så stelt.. bilen bara skriker då man startar den! jaja,. dena månaden oxå sen ska det väl börja lätta..
Jaja inge mer att rapportera just nu.... sitter med en kopp kaffe och laddar inför en natts jobb... Såå...inge kolesterol intag denna helg..=)

Nää.. nu ska jag ut och sätta igång diesel värmaren...

Tack Och Hej!

Ny Kalufs...

Just det..det har man nu.. eller ny och ny... 7 cm kortare och lugg iaf.. klippte även upp det lite.. känns riktigt bra..=) klarar man sig nå månader...
Ska bara färga det oxå.. ska fixa det till veckan! Sen är man som ny...=)
Har varit och simmat nu på kvällen.. blev 1 km intensiv  simmning idag oxå...Börjar närma sitt mål..
Till veckan måste jag bege mig ut på lite shopping... fixa mig ett par nya jeans och nå överdel.. vill ha lite nya kläder till den 19-onde.. ska ut på lite party då..=) Ser så fram emot det! Ska på parken..(Kramfors) pub där då med Nick Borgen... skulle väl vara nå karaoke oxå tror jag.. Vi ses väl?...=)!!
Lite mer reklam då: 4-Mars är det Enjo kväll på parken mellan kl 19-21,, dom pratar om miljövänliga städredskap och annat miljövänligt, bjuds även på fika...Nån som vill följa med mig dit?

Nä..slappa lite och glo på dumburken..

Myys...

40 Längder!

Hejsan! Idag är jag på MYCKET bättre humör,, kan bero på att man fick sig en god natts sömn och en härlig sovmorron.. klev upp vid nio och solen lyste... hur hääärligt är inte det... längtar till våren nu... så fort solen börjar lysa lite så ploppar vårkänslorna upp i kroppen på en..=) Till och med fåglarna kvittrade så härligt idag!
Dagen började så bra så tänkte jag skulle fara in på skola en sväng... men jag kom inte så långt.. blir och plugga lite matte hemma istället!
Käkade lite frukost och begav mig ut på en liten prommis med cezze.
Mötte sedan vid lunch upp en väninna på stan.. köpte lite lunch och drog ner på simhallen, blev 40 längder idag,, känns helt okej,, har man jobbat bort helgens syndande....=)
Ringde även till frissan idag.. så imorrn kl tre ska man fixa till kalufsen lite.. =)

Nä..måste väcka gubben och ut på en kvälls promenad!


Trött!

Inte mycket att säga.-.. varit en halv taskig dag... Så summan av det blir att jag är trött, seg och på lite halv taskigt humör.. Nä..nu blir det och plöja nå avsnitt av House..sen är det godnatt!

Over And Out!

Ny Vecka...

Ja,,, då var det en ny vecka.. nya möjligheter! Igår var det söndag.. och man var ju måttligt seg... halsbränna som hette duga.. blev för mycket rött ihelgen..=) Men nu har giftet lämnat kroppen så nu är man pigg som en lärka igen...=)  Denna vecka har man lite o stå i... måste först o främst fixa en tid till bilen min...måste byta handbromsvejrar på den.. behöver även 2 nya framdäck... bara utlägg... sämsta köp man kan göra är bilköp och husköp! men men.. vad gör man!
Sen blir det träning som bara den... blod, svett och tårar! ätit en massa gotta ihelgen! Så Annica: Nu blir det hårt!!
Utöver det är det skola och arbete!
Jaja... en timmes arbete kvar sen har jag gjort mitt!

Annica: 10 dagar kvar!=)

Här är min andra 4-benta kompis


 

Sparlåga!

Då var det lördag kväll... har gått på sparlåga typ hela dan... blev nog för mycket kolesterol igår..=) Ramlade i källar trappen igår... (var INTE på fyllan) detta skedde på dagen... iaf så sträckte jag nog mig både lite här och där så har haft ont i både ben och nacke idag! Och vem får för sig att vi ska ut på en lång prommis då... jo min andra hälft.... drog ut mig på en 2 TIMMARS promenad!!! Han var så slut så jag fick bära han halva vägen..... hmm.. kanske lite lögn.. var kanske mig han fick bära nästan... Var bra slut då vi kom hem.... men... en bastu på det och lite soffläge en stund så vart man människa igen..
Har nyss ätit plommonspäckad fläskkarré med rotsaksgratäng och dragonsås.. så är mätt och belåten...
Sitter nu här med ett glas rött och inväntar melodifestivalen,, tror att Jessica Andersson och Salem Al Fakir går till final..

Ha en mysig lördag alla.. ska jag ha..=)

Fredag Kväll

En flaska rött och Lets Dance.. häärligt med fredag kväll... men kanske inte imorrn...=)


Äntligen Helg!

Jaa.. Då var det ÄNTLIGEN fredag! Ikväll ska jag bättra på mitt kolesterol.... menar dom verkligen att det ska räcka med 1 glas..? Njaaa....=)




Seeeg...

Ja.. Idag var det inte lika snabba ryck på kroppen... Kom hem från jobbet imorse.. la mig.. sov till kl halv 12... orkade knappt ta mig ur sängen... helt slut!
Klev iaf upp.. drack lite kaffe och tänkte att jag blir nog pigg om jag tar en rask lång prommis med min 4-benta kompis,,,, men icke! Hur mycket jag än försökte så hade inte kroppen något att ta av... sista biten trodde jag att jag skulle falla ihop.. ville sätta mig i snö driva!
Men nu har batterierna laddats upp.. så pigg som en mört..=)
ca 12 timmars arbete kvar... sen är det heeeelg=)

Denna go unge är jag faster till..=)


Stress!

Ja.. då var snart denna eftermiddag gjord... morron blev lite stressig... vaknade halv 11,, skulle iväg och simma halv 12... hade en orastad hund, inte ätit frukost.. och det viktigaste av allt.... hade inte fått i mig mitt morron kaffe!! blir TOKIG om jag inte får det... oxå skulle jag dessutom stressa på det.. var ingen bra förmiddag.. men men.. några snabba ryck och iväg kom jag..=) Så.. nu sitter jag här och dricker mitt morron kaffe och funderar på middag... nån som har nå förslag? Jaja.. går inte att sitta här.. äta lite, slappa lite och sen blir det att fara mot jobbet!

Har förresten blivit ombedd att göra lite reklam för parken... Nick Borgen den 19-onde.. Jag ska dit.. ska du?=)


Vargavinter!

Jaha.. då snöar det igen då... less på denna vinter nu! Vill ha sommar o sol... och pollen allergi!
Jaja... Ny dag,, nya möjligheter,, varit och tränat lite på morron.. klev upp 04:30 för att gå och morron simma nå längder.,, har kommit in i det här med träningen nu, känns bra! Komma i form till beach 2010..=) Nä om man ska bli lite effektiv här hemma.. dona på lite!
Lägger in en bild på min snygging oxå..

(p,s Dii... varför har du fått mig till detta? hehe=)

Ses o Hörs!

Bloggare

Jaha,,, Då är man bloggare då.. tänkte jag skulle testa.. varit lite emot det tidigare för tycker mig inte ha nått att skriva om.. men men nått ska man väl kunna hitta på..=) Så... efter mycket tjat och gnat har jag då fallit för grupptrycket... får väl se hur länge jag blir kvar här..

Chingeling!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0