Längtar!!

Lite uppdatering då... Inte mycket tid man har över för att blogga nu förtiden! Då man har en stund över så gäller det att passa på o göra det som man inte hinner annars.. tex städa, tvätta, diska, känner att det kryper i en då man inte har lika mycket tid över för just det där med städningen längre.. har fått sätta det åt sidan lite, oxå kanske ta en siesta eller två! Men just nu tar jag mig tid för lite bloggande iaf.. får städa då Wilmer tar sin nästa vila.:=)

Wilmer ja.. börjar bli stora killen nu, har fått plocka undan lite kläder i strl 56 nu.. Var på BVC Tisdags förra veckan och då vägde han 4970 pannor och var 53.5 cm lång.
Ska till fabror doktorn imorrn.. blir det en ny vägning oxå, blir intressant o se vad han gått upp då!
Kan inte förstå att han blir 6 veckor på Fredag.. snart 2 månader.. Jisses!! Tiden går såååå fort.
Men samtidigt är det lite skönt att denna första tiden går fort.. men sen kommer man väl sitta där o längta tillbaka till spädbarnstiden!
Är så roligt att se hur han utvecklas för varje dag oxå..han upptäcker mer o mer.. blir mer rörlig för varje dag.. pratar mer.. och skrattar hela dagarna!=) Rutiner har vi börjat få in ganska okej nu oxå.. blir bara bättre o bättre för varje dag! Somnar mellan 22 och 00, sen vaknar han vid 04 och vill ha lite käk.. sen sover vi till 08 ca.. så det kan man ju inte klaga på! Sen såklart kan det ruckas på nångång..

Förkylda har vi varit här oxå.. som tur var vart inte Wilmer så farligt påverkad.. lite snorig o lite extra gnällig en natt men sen vart han pigg igen.
Men jag däremot åkte på feber o halsont,, och är fortfarande lite snorig, men man står ju benen nu iaf.

Och vilka UNDERBARA dagar vi har haft!! Sol,, droppande tak,,, och massa plusgrader!!=) Längtar man såååå till våren.. får ju riktiga vårkänslor då det är så här.. men förmodligen kommer vi få nå bakslag.. är ju bara Februari än...... Men vill hänga upp vårgardinerna och ta in tulpaner nu!! och plocka fram utemöblemanget.. och ställa om klockan till sommartid!!:=)

Nä.. nu ska jag gå o peta lite på Wilmer o se om han vill vakna o käka lite.. sen klä på oss.. ta unge,vagn,o hund och bege oss ut på en prommis! Sen är jag sugen på att baka lite idag.. Finska blåbärskakan kanske..

Här får ni lite bilder på min lilla goding som jag myser med hela dagarna..=)

Bästisarna..=)







BVC

Ja..som rubriken lyder så är det dax för nytt bvc besök imorrn... vägning o mätning av lille-man.. blir spännande o se hur mycket han ökat i vikt.. nu då det gått 2 veckor emellan.. sist hade det gått 1 vecka och då hade han ökat 345 G..

Ja.. som ni säkert har överseende med så kommer ju denna blogg nuförtiden enbart att handla om mitt familje liv och lille Wilmer..=)



Förkylnings tider är det.. trodde vi skulle klara oss.. men icke då! Lätt baslåda i huvudet o sväljer taggtråd idag! Får hoppas att man inte drar på sig nå feber o dynga bara! Wilmer fick sig en dust oxå.. men är mycket piggare nu.. bara lite snuva!


Dax att rasta min 4-benta bebis..=) Hej Svejs!


Längtar!!

Vilket UNDERBART väder vi har!! Älskar solen.. man blir sååå mycket piggare..  bara det att man längtar sjukt mycket efter våren då det är så här fint ute.. iaf jag..=) Men snart så.. tiden går fort!

Och på tal om att tiden går fort.. min goklimp blir hela 1 månad idag!=)

ja.. får räcka så.. blir ett kort inlägg idag!

Nu ner på byn o handla lite gotta.. sen är det Fredagsmys med min familj.:=) 

Ha en nice helg alla..

*Lycka*

Kan inte älska nån/nått mer än vad jag älskar denna guldklimp..<3






2012-01-20

Dax att uppdatera lite kanske.. var ett tag sen sist nu! Har ju hänt en del här.. 

2012-01-20 kl 15:48 tittade han ut.. min lille prins!! <3

3755 g och 51 lång.

Vilken häftig resa att gå igenom!! Och måste ge en stor eloge till Sollefteå BB.. helt underbar personal och toppen bemötande man fick där!!  Kommer föda där fler gånger..:=)

En väldig omställning i livet har man fått... lite sömn på nätterna.. mycket blöjbyte och amning dagarna i ända.. men är sååååååå lycklig över min lilla familj!!:=)

Inte den bästa bilden... men ett litet smakprov iaf.:=)




RSS 2.0