Tulpaner!!!

Tulpaner ja..  såg idag att dom har kommit upp ur sitt ide..  ett riktigt vårtecken tycker jag! Och inte bara det.. på Söndag går vi över till sommartid.. Lovely!!=) Snart påsk oxå..  kommer svägerskan med familj på besök.. ska bli roligt!=) Kanske blir väder så man kan premiär grilla då.. våran altan är ju nästan fri från all snö snart oxå!

Nu har man börjat kunna klä sig lite lättare då man ska ut.. slippa dra på sig 3 lager!! Längtar tills man slipper dra på Wilmer en massa lager kläder oxå.. är ju som en uppstoppad korv nu då man sätter ner han i bilbarnstolen..

Wilmer ja.. växer så det knakar.. förstår inte vart min lille bebis tar vägen snart! Tiden går sååååå fort.. min lilla knodd blev 2 månader i Fredags.. och sist vi var o vägde för ca 3 veckor sen så stod vågen på 5306 pannor.. och 56,5 lång!! Storlek 56 är bara att glömma nu.. Ny vägning nu på Torsdag.. blir spännande! Utvecklas så mycket för varje dag.. något nytt hela tiden.. nya ljud.. nya rörelser.. skrattar hela dagarna , och har to.m börjat jollra med oss..=) Älskar denna unge så det gör ont!! <3 <3

Måndag är det igen.. ny vecka! I helgen hade vi mormor o moster på besök.. fick dom mysa riktigt med Wilmer.. och det uppskattades.. från alla håll..=) Och i Söndags var vi ute o åkte lite bil.. och då vi kom till farmor var lilleman så trött så han somnade.. så då fastnade vi där 4 timmar.:=)

Och imorrn ska jag få fixat kalufsen igen.. funderar på att göra nå mer än vad man brukar kanske.. lite less på långa håret... men törs man? och vad skulle man passa i tro? vågar man klippa kort? Det växer ju ut igen... men....  Får googla på frisyrer kanske!=) Sen blir det en färgning hos svärmor.. har ingen som helst färg i håret nu, sist jag färgade var långt innan jag blev gravid.. så nu är det dax.. fixa sig inför våren/sommaren.:=)

Dax att göra lite nytta kanske.. fram med snabeldraken o skurmoppen tror jag!

sussar sött med bamse snuttefilten!

Fundersam?

Söt som socker!! <3 <3 <3

Dessa inhandlade jag idag.. så inte lilleman får solen rätt på sig då vi är ute o åker!

jag är oxå jäkligt snygg!!:=)



















2 Månader!

Min lilla goding blev 2 månader igår..





<3 <3 <3

RSS 2.0