Min Nallebjörn!

Liten har blivit stor... Min nallebjörn!=)





Ännu ett nytt....

Jepp.. fått ett nytt begär..  Har dumle precis ÖVERALLT i huset.. vardagsrummet, köket, sovrummet.. You Name It..=) Äter snart dumle i sömnen... dom är ju sååå gooo...=)


Hej!!

Nu var det ett tag sen sist man skrev... Har kanske tappat engagemanget för det här med bloggeri... Är ju så mycket annat man ska hinna med.

Jaja.. Vad har hänt sen sist... haft en hejdundrandes 30-års fest... Tack alla som gjorde det till en fantastisk oförglömlig kväll!!=) Vart sjukt mycket bilder.. 143 st.. så vet ej vilka jag ska lägga ut så det får va..

Men ni kan ju tänka er.. go mat,, trevligt sällskap,, mycket dricka,,, och efterfest,,,,,,=)

Bokat mig en tid för helkroppsmassage.. fick det i present.. ska bli sååå skönt! Känner mig vig som ett kassaskåp just nu...

Ja just... Bugg.. nybörjarkurs.. ska jag börja på snart... Blev inlurad i det=) Men gillar o dansa och bugg är skoj, man kan ju lite grunder så kul att lära sig mer!

Bra träning är det ju oxå.. kan vara behövligt just nu... mycket latmaskar som bosatt sig i mig!! Men nu ska dom bort..=)




Nä.. nu blir det matlagning iaf.. Serveras tacogratäng.. . Sen blir det en fruktsallad och glass och melodifestivalen till kvällen..=)

Hoppas alla får en trevlig Lördag!



RSS 2.0